Bedrijven

Mogelijkheden voor bedrijven

Natuurmonumenten is dé beweging van mensen met hart voor de natuur. We willen mensen, van jong tot oud, in het hart raken en de fascinatie voor de natuur delen met en via onze achterban. We activeren mensen om buiten in de natuur iets geweldigs te beleven.

Doet u ook mee?

In 1905 voorkwam Jac. P. Thijsse dat het Naardermeer in een vuilnisbelt veranderde. Dankzij zijn “crowdfunding” actie, aanzet tot de oprichting van vereniging Natuurmonumenten, konden we dit prachtige natuurgebied veilig stellen voor de toekomst. Inmiddels beschermen en beheren we meer dan 355 unieke natuurgebieden van in totaal ruim 100.000 hectare in heel Nederland. Van uitgestrekte, robuuste natuur tot zeer kleine, maar vaak zeer waardevolle gebieden. Daarnaast ontwikkelt Natuurmonumenten nieuwe natuur. En we brengen mensen en natuur dichterbij elkaar, want natuur is van iedereen. 

Natuurmonumenten staat midden in de samenleving. Liefst 10% van alle Nederlandse huishoudens en zo’n 20 partnerbedrijven zijn actief betrokken bij onze natuurbeschermingsmissie. Wist u dat we bovendien online een grote groep fans, vrienden en volgers hebben? 

Doet u ook mee? Zie hieronder hoe u met Natuurmonumenten uw maatschappelijke betrokkenheid als bedrijf kunt tonen. We denken graag met u mee.

Team Partnerschappen & Business Development
035 - 655 92 84
BedrijfsSponsoring [at] Natuurmonumenten [dot] nl

Onze partners

Het werk van Natuurmonumenten wordt mede mogelijk gemaakt door samenwerking met verschillende bedrijven. Bedrijven met hart voor de Nederlandse natuur.

Alle partners

Partnerschap met Natuurmonumenten

Wilt u zich als bedrijf onderscheiden en samen met ons een langdurige impact hebben?  Dan is een partnerschap met Natuurmonumenten wellicht iets voor u. Andere mogelijkeden om ons te steunen:

Mogelijkheden om te steunen

Word partner

Kies voor een duurzame samenwerking

Supportacties

Steun de natuur met een supportactie. Bekijk de mogelijkheden.

Vergaderen in de natuur

Huur een vergaderruimte bij Natuurmonumenten

Voordeel voor leden

lees verder
word nu lid