Herfst in OERRR 

Meld je kind aan voor OERRR >

 

Kinderactiviteiten in herfst

Het is herfst in OERRR! En buiten of in het bos valt altijd wat te beleven. De kleuren van de natuur zijn op z’n mooist. Ga het bos in en verzamel de mooiste blaadjes of ga met de boswachter op zoek naar paddenstoelen!

Herfsttips voor de allerkleinsten

Het is herfst! Dé tijd om met je kleintje erop uit te trekken en te struinen door het herfstbos. Lekker door de bladeren rollen, beukennootjes zoeken of kliederen met modder. 
Speeltips voor 0 to 3 jaar >>

Bouw een schuilhut

Boswachter Juriaan laat zien hoe je dat doet.

Herfstkaarten van OERRR

Voor de herfst zijn er weer nieuwe kaarten vol met inspiratie om de herfst te ontdekken. Maak bijvoorbeeld een herfsttooi of leer alles over paddenstoelen! Voor slechts € 1,25 p.m ontvangt jouw kind een welkomstcadeau en elk seizoen kaarten met super leuke ideeën voor doe‐dingen in de natuur, korting op activiteiten en nog veel meer.

ING Wilde Buiten Dagen

Kom naar de ING Wilde Buiten Dagen 2017 en word een echte boswachter van OERRR! In de herfstvakantie op 10 locaties in het land.

Speciale herfstspeurtochten!

Wil je naar buiten om de herfst te ontdekken? Kom dan naar de bezoekerscentra Gooi- en Vechtstreek, Dwingelderveld, Veluwezoom, Oisterwijk of Brunssummerheide. Daar ligt voor jullie een speciale herfstspeurtocht van OERRR klaar!

 

 Speeltips

.

Zoek een duivelsei

Wat is een duivelsei en waar kan je hem vinden?

Vuur maken

Vuur maken is cool! Boswachter Hanne laat zien hoe dat moet.

Maak een herfstbakje

Zoek een mooi bakje of doosen verzamel buiten mooie herfstschatten.

 

Herfstactiviteiten