Laat je kind opgroeien in de natuur!

Meld je aan voor OERRR

OERRR voor 0 tot 3 jaar

OERRR is spannend, leuk, lief en leerzaam. Baby’s en peuters ervaren de wereld met hun zintuigen. Kijk, luister, voel, ruik, proef en geniet samen met je kind. Meld je kind nu aan en ontvang:

Boom van OERRR
Jouw kind krijgt zijn eigen boom van OERRR. In het najaar kunnen jullie die ophalen bij één van onze bezoekerscentra. Zo groeien ze samen op en zorgen jullie ervoor dat er straks ook nog genoeg te genieten is in OERRR. Het originele boomcertificaat met de naam en geboortedatum van jouw kind kun je een mooi plekje geven in de kinderkamer. Voor het ophalen van het boompje van OERRR ontvangen jullie in het najaar een persoonlijke uitnodiging.

Kaarten van OERRR
Elk seizoen krijg je een set van vier kaarten met simpele en toch bijzondere activiteiten die de zintuigen van je kindje prikkelen. Bij één van de kaarten krijg je een voorleesverhaal over de belevenissen van haas. Om de fantasie te prikkelen en samen in de stemming te komen. Dit voorleesverhaal ontvang je via de mail.

Nieuwsbrief en OERRR.nl
Vlak voor elke schoolvakantie ontvang je een nieuwsbrief met extra inspiratie, speel- en knutseltips. Op OERRR.nl vind je wekelijks speeltips en ideeën afgestemd op het weer en actuele er op uitjes bij jou in de buurt.

Nog meer speeltips

Smaken de tips op de kaarten naar meer? Hier vind je nog meer inspiratie om de zintuigen van je kind te prikkelen.

.

Spelen met water na de regen

Vogels voeren

Kriebeldiertjes zoeken in de winter