Ontdek samen met je kind de natuur!

Meld je aan voor OERRR

OERRR voor 4 tot 8 jaar

OERRR is buiten. Buiten waar je altijd iets beleeft en waar het avontuur naar je glimlacht. Ga met je kind op ontdekkingstocht in OERRR. Meld hem nu aan en je kind ontvangt:

Kist van OERRR
Stoere kist van stevig karton om mooie dingen uit de natuur in te verzamelen. Veren, slakkenhuisjes, schelpen of vossenkeutels. Er zit zelfs een geheime, dubbele bodem in voor de meest bijzondere vondsten. En coole stickers om de kist te versieren.

Pas van OERRR
Met de officiële pas van OERRR hoort je kind er echt bij. Op de pas staan de naam en geboortedatum van je kind en je krijgt korting op heel veel activiteiten, zoals watersafari of insectenhuisjes bouwen.

ING Wilde Buiten Dagen
Gratis toegang tot een dag vol uitdagende activiteiten in de herfstvakantie. We gaan hout snijden, zelf vuur maken, wedstrijdjes organiseren over een boomstammenparcours en nog veel meer! Als OERRR kind ontvang je een persoonlijke uitnodiging. 

Kaarten van OERRR
Elk seizoen vind je kind een set ontdekkingskaarten in de brievenbus met opdrachten, spelletjes, natuurweetjes of knutseltips. Originele ideeën om samen de natuur te ontdekken en te genieten van alle mooie, verrassende, stoere dingen in OERRR.

Nieuwsbrief en OERRR.nl
Als je kind de kaarten in de bus krijgt ontvangen jullie een mail met extra tips over de onderwerpen van de kaarten. Ook ontvang je voor elke schoolvakantie een nieuwsbrief met inspiratie, speel- en knutseltips. Op OERRR.nl vind je wekelijks speeltips en ideeën afgestemd op het weer en actuele er op uitjes bij jullie in de buurt. 

Kom naar de ING Wilde Buiten Dagen

Meld je kind aan voor OERRR en kom gratis naar de ING Wilde Buiten Dagen. Een supergaaf evenement voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Hier kunnen ze een echte boswachter van OERRR worden.

Nog meer speeltips

Hebben jullie de ideeën van de kaarten al uitgevoerd? Kijk hier voor meer inspiratie!

.

Zwemmen in een sloot of in een plas

Voel op je eigen blotevoetenpad

Insecten tellen