Laat ze zelf op expeditie gaan!

Meld je hier aan voor OERRR

OERRR voor 9 tot 12 jaar

Op eigen houtje OERRR ontdekken. Lekker buiten spelen, stoere dingen doen en avonturen beleven samen met vrienden en vriendinnen. Meld hem nu aan en je kind ontvangt:

Survivalpack
Stoer survivalpack om mee te nemen op expedities in OERRR. Met de karabijnhaak klik je hem zo aan je broekriem. En alles wat je nodig hebt voor een ontdekkingstocht past erin: zakmes, kompas (of GPS) en vergrootglas.

Pas van OERRR
De officiële, unieke pas van OERRR met de naam en geboortedatum van je kind. De pas geeft korting op coole activiteiten, zoals: wild spotten of leren overleven in de natuur.

ING Wilde Buiten Dagen
Gratis toegang tot een dag vol uitdagende activiteiten in de herfstvakantie. We gaan hout snijden, zelf vuur maken, wedstrijdjes organiseren over een boomstammenparcours en nog veel meer! Als OERRR kind ontvang je hiervoor een persoonlijke uitnodiging. 

Kaarten van OERRR
Elk seizoen ontvangt je kind een set expeditiekaarten met opdrachten, natuurweetjes of experimenten. Originele ideeën om de natuur te ontdekken, avonturen te beleven en experimenten te doen in OERRR. Alleen of met vrienden.

Nieuwsbrief en OERRR.nl
Als je kind de kaarten in de bus krijgt, ontvangen jullie een mail met extra tips over de onderwerpen van de kaarten. Ook ontvang je voor elke schoolvakantie een nieuwsbrief met extra inspiratie, speeltips en experimenten. Op OERRR.nl vind je wekelijks speeltips en ideeën afgestemd op het weer en actuele er op uitjes bij jullie in de buurt. 

Kom naar de ING Wilde Buiten Dagen

Meld je kind aan voor OERRR en kom gratis naar de ING Wilde Buiten Dagen. Een supergaaf evenement voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Hier kunnen ze een echte boswachter van OERRR worden.

Nog meer speeltips

Zijn jullie al aan de slag geweest met de kaarten? Kijk hier voor nog meer speeltips.

.

Regenmeter maken

Zoek de maan

Vogelsnacks maken