mtb avontuur

Mountainbike routes in de natuur

Routes voor mountainbikes door gebieden van Natuurmonumenten zijn afwisselend en uitdagend. Hoogteverschillen, technische stukken, zand en modder. Je komt het op een mtb-route allemaal tegen! 

Bestel direct online

Bestel je MTB-vignet nu via onze webshop. Het vignet 2018 is direct geldig en met de orderbevestiging kan je direct op pad!

-- Actie: koop je vignet in onze webshop en maak elke week kans op een Kärcher Mobile Cleaner --

Wij maken jouw sport nog leuker. Bekijk hier de voordelen voor houders van een MTB-sticker 

Draag bij aan mooie mtb-route

Voor de routes in Nationaal Park Veluwezoom, Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, Bergherbos-Montferland, Voorsterbos en Beetsterzwaag is een MTB-vignet verplicht. Voor onze overige routes is een vignet gewenst. 

Met de opbrengst onderhouden we de paden, de natuur rondom de paden en ontwikkelen we nieuwe routes. Natuurmonumenten beheert nu al meer dan 250 kilometer aan mtb-routes en dat worden er nog meer! Lees meer >

Winactie

Koop je MTB-vignet in onze webshop en maak kans op een Kärcher Mobile Cleaner. Van november tot en met februari verloten we elke week één mobile cleaner. Bestel je nu je MTB-vignet 2018! - (Bekijk hier de actievoorwaarden)

Lokale verkooppunten

De MTB-vignets zijn ook verkrijgbaar bij verschillende verkooppunten in de buurt van de route. Klik hier voor een overzicht >

Tips of klachten over jouw route?

Lees meer over het onderhoud van onze routes. Tips of klachten over jouw route? Laat het ons weten >

Nieuwsbrief voor Mountainbikers in de natuur

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe routes en leuke MTB events in de natuur?
Schrijf je dan in voor onze MTB-nieuwsbrief! >> 

MTB-routes

word nu lid