Vrijwilligerswerk

68 vacatures

Vrijwilliger natuurbeheer Loonse en Drunense Duinen en Huis ter Heide

Gaat het landelijke, groene Noord-Brabant je aan het hart en lijkt het je leuk om met anderen samen te werken, buiten in de vrije natuur? Kom dan als vrijwilliger werken bij Natuurmonumenten.

Vrijwilliger inventarisatie flora/fauna in de Wieden

Vroege vogels gezocht voor inventarisatie De Wieden: Ben je gek op de natuur, heb je een goede basiskennis van vogels en houd je van een beetje vroeg op staan? Dan is deze vrijwilligersvacature misschien iets voor jou.
Locatie: 
De Wieden

Vrijwilliger evenementen / promotie

Vind je het leuk om in contact te zijn met mensen? En wil je werken op de mooiste plekjes in Friesland?

Vrijwilliger natuurbeheer Huis ter Heide

Gaat het landelijke, groene Noord-Brabant je aan het hart en lijkt het je leuk om zelfstandig te werken buiten in de vrije natuur? Dan is wellicht het werken bij de Natuurmonumenten een leuke invulling.

Vrijwilliger balie bezoekerscentrum/informatiepunt

Natuurmonumenten is op zoek naar vrijwilligers voor de Noordrand van Rotterdam die het team van het Informatiepunt De Melkschuur komen versterken.

Vrijwilliger evenementen en promotie landgoed Haarzuilens

Vuurtjesstokers, broodjesbakkers en koffieschenkers gevraagd! Wij willen mensen warm maken voor de natuur! Doe je met ons mee?

Vrijwillige excursieleider Noordrand Rotterdam

Lijkt het je leuk om mensen te laten beleven wat voor moois er in en om de stad te zien is? Meld je dan aan als vrijwillige excursieleider in de Noordrand van Rotterdam!

Vrijwilliger aquariumonderhoud

Voel je als een vis in het water! Vijf grote koudwateraquaria laten de seizoensontwikkeling van het onderwaterleven zien. Jij voelt je als een vis in het water wanneer je deze unieke aquaria onderhoudt.

Pagina's

word nu lid